Вчера – стрелба пред Съдебната палата в София, днес Бургаският съд с 2 заплахи за бомба

temidaПродължава съдебната сага с крими характер, в която Съдебните палати у нас се превръщат в мизансцен и сцена едновременно. След като вчера сочен за наркобос беше прострелян посред бял ден на стълбите на дома на Темида в София, днес бургаският съд се оказа заплашен от взрив.  Сигналите за бомба са били два, уточняват от полицията в морския град – анонимен мъжки глас и в двата случая е съобщил на тел. 112 за бомба – първо в 8, 28, а след това и в 8, 37 часа, съобщи Фокус. Всички служители на съда са били изведени от сградата и тя е била обезопасена от полицейските екипи. 24 часа в нея дела няма да се гледат, което е рутинна мярка при подобни заплахи. Днес в съда не се гледа важно дело, което би могло да провокира подобни действия, е казала говорителката на бургаската полиция пред местни медии, цитират от Агенцията.

След като две от Съдебните палати само за два дни станаха арена на подобни действия, дали работят спокойно в останалите съдилища у нас магистратите? Кой има интерес от допълнителното стресиране на хората у нас?

Както F2F TV писа още след нападението срещу Доган – Господ и бъдещият му наместник чрез БПЦ у нас – да са на помощ на главния прокурор.

Може да харесате още...