1 000 подаръка очакват малчуганите на ледената пързалка в сърцето на Пловдив

ledena_pyrzalka_0241 000 подаръка са приготвили от „Галакси Пропърти Груп” за децата на ледената пързалка на площад „Централен” под тепетата. „Приказна Коледа за Пловдив” продължава с много празнични дарове, които ще получи всяко дете, осмелило се да се качи на зимни кънки през следващите осем дни.  В изобилие ще бъдат и веселите моменти в идните празнични дни. От днес до петък включително невероятно щурите аниматори от детски център „Парти Миро” ще забавляват малчуганите със забавни игри и весели скечове 🙂 Докато родителите пазаруват коледни подаръци, спокойно могат да оставят децата си във вещите ръце на аниматорите на ледената пързалка.  Там ще има музика, танци, балони, страхотни преживявания и незабравими спомени, обещаха организаторите.

„Приказна Коледа за Пловдив” ще включи в програмата си и клоун. Обичаният пловдивски актьор Васко Караманлиев ще направи най-веселата клоуниада, която може да си представят децата. Веселбата ще започне в 17.00 часа в петък и ще продължи един час. Още на следващия ден на леда ще се качат дядо Коледа и Снежанка, които 4 дни ще посрещат всички малчугани на кънки с още коледни подаръци и изненади.

„Приказна Коледа за Пловдив” се организира от „Галакси Пропърти Груп” ООД. Всички средства, събрани от продажбата на билети за зимното съоръжение до края на сезона ще бъдат дарени за подобряване на детското здравеопазване в Пловдив.

 

източник: Галакси Пропърти Груп

Може да харесате още...