Бургас избра своята зумба кралица

Първата зумба-кралица на Бургас е на 24 години и се нарича Мая Недева. След повече от час танци на 17 зумба-красавици в мол Galleria Burgas в края на миналата седмица, първото място и зумба короната отидоха заслужено при нея. Тя впечатли с гъвкавостта си в booty & bounce танците. Оказа се, че отличната подготовка на Мая не е случайна – в свободното си време масажистката се занимава с регетон и бели денс. Освен короната, кралицата получи и спортни обувки от известна марка.

Второто място и три месеца безплатни тренировки в отличните условия на Pure Fitness спечели 38-годишната Дияна Колева, а на трето място се класира 16-годишната ученичка от ГПЧЕ „Гьоте” Елица Константинова. Елица също ще има възможността да поддържа добрата си форма в Pure fitness цял месец безплатно. 
Красивата и енергична зумба-надпревара се случи в рамките на Zumba Latino Festival-а в Бургас, който събра десетки почитатели на фитнес манията, завладяла света в последните години. В рамките на два дни професионалисти от Pure fitness и други спортни клубове в Бургас разясняваха тънкостите както на различните видове зумба, така и на регетон, бели денс и латино степ денс. Изключителен интерес предизвика „детският” вариант на зумба- Zumb Аtomic, където хлапета от 4 до 12 години направиха своите първи стъпки в модерната фитнес програма. Погледите събра най-малкият участник – Янислав Янев, който въпреки крехката си възраст от година и половина, не се даде на каките и танцува през цялото време.
Съпричастни към зумба, F2F TV ви срещнаха с лъчезарните сестри Веси и Снежи от Пловдив, които превърнаха танцовите тренировки в истински празник под тепетата. Вижте как – тук 🙂

Може да харесате още...