За мен

След 25 години разказване на чужди истории като журналист, реших, че е време да започна свой собствен… дневник 🙂 Може да се каже и „блог“, но съм от поколението, за което блок (както звучи при произнасяне „блог“) означава всичко друго, но не и пространство, в което думите могат да бъдат свободни. Моите ще са такива, защото ще избирам да ви представям това, което аз мисля, че е вдъхновяващо, интересно  или полезно да се знае. Или помни.

Ще остана вярна на f2f tv като име, защото продължавам да вярвам, че f2f или face to face (лице в лице) е най-верният начин да разбереш другия. Както и да му дадеш възможност той да те разбере. Пък и разширението tv е част от моя живот… нещо като опашка, която се влачи след мен подобно на гущер, без все още да мога да я откъсна и да сменя професията си.

И така: ЕК идва от името, с което съм се появила в света – Екатерина Костова. И ако започна отначало, пак ще искам да съм близнак по зодия, писател по душа, майка по призвание. Едно момиче на 48, което тепърва учи нов език в нова държава. Но продължава да пише книги на български и да разказва истории за българи по света. Вече и с дневник, за да споделям с вас опит и мнение, да ви представям лични гости и лични избори – за това, например, как да открием, че есента в живота ни може да носи ухание и вкус на папая…

Може да споделяте какво ви вълнува или да коментирате темите, които публикувам тук, чрез ФБ страницата на дневника ми или на мейл kate@f2fstudio.com. Абонирайте се и за youtube канала ни, за да си припомните стари и да следите новите ни срещи с интересни хора и събития. А ако пожелаете да рекламирате с видео, аудио или текст свой продукт или събитие, не се колебайте да го направите през по-горе посочените комуникационни канали.

И бъдете с мен, ЕК. Защото зрелостта е новата младост :)

2017 г.

P.S. 2020 г. – От две години отново в България – между работата ми и книгите тук продължавам да разказвам истории  от делничния свят или да избирам това, което мисля за важно, прогресивно, или простичко казано – смислено!