Любовен четириъгълник на сцената на пловдивския Дом на културата

Фотография: Симон Варсано

Малин Кръстев, Филип Аврамов, Владимир Зомбори, Каталин Старейшинска, Ирини Жамбонас, Иван Петрушинов, Таня Пашанкова, Мак Маринов и Георги Кацарски си партнират в „Аз обичам, ти обичаш, тя обича” – история за любовен и приятелски четириъгълник. Спектакълът гостува в Пловдив на 24 февруари от 19 часа в Дома на културата „Борис Христов” малко след официалната си премиера на сцената на Малък градски театър „Зад канала”. Представлението, вдъхновено от филма на Еторе Скола „Обичахме се толкова много”, е по сценарий на Теди Москов и Симон Шварц. Теди Москов е и режисьор.

Музиката е на Антони Дончев, а сценографията и костюмите – на Петя Стойкова.

Те са трима най-добри приятели, влюбени в една жена цели 30 години. Не става въпрос за триъгълник, а за четириъгълник – любовен и приятелски едновременно. А тя коя е? Кого от тях обича? Изобщо обича ли някого, или просто майсторски „жонглира“ с всичките? Може ли една жена да се влюбва често, но всеки път за първи път? Отговорите на всички тези въпроси зрителите ще получат в спектакъла „Аз обичам, ти обичаш, тя обича”.

„Няма единствена любов! Всяка любов е единствена! Няма нищо по-сложно! Няма нищо по-просто! Всички са италианци. Аз обичам, ти обичаш, тя обича… ли? В тези 30 години, в продължение на които се развива действието, не става въпрос само за любов, а и за излъгани надежди, неосъществени мечти, пропаднали намерения. Това не пречи на комедията да се прокрадва във всеки един детайл от случващото се”, разказва режисьорът на спектакъла Теди Москов.

You may also like...