Признание за дете с ангелски глас

Малкият пловдивски славей  Мелек Ерен омая световната звезда Ищар. Възпитаничката на пловдивското училище “Любен Каравелов” пя в гримьорните специално за екипа на етнопевицата след концерта в пловдивската зала “СИЛА” и изпълни сърцата на всички с искрено възхищение и обич.

Най-малкият участник в спектаклите на Национален фолклорен ансамбъл “Българе”, момичето, което печели наградите на фестивали и конкурси навсякъде из страната, където се яви, и което не се притеснява да пее дори в градския транспорт на Пловдив, получи истинско признание от професионалист със световна слава. И обещанието, че двете непременно ще се срещнат пак и то скоро.

„Пред очите ми два ангела се срещнаха, преливайки от любов един към друг. Не знам кой на кого повече се радваше и възхищаваше. А звездната Ищар много нежно и по детски чисто попита Мелек: “Искаш ли да пееш с мен? Каня те на следващия си концерт в България да ме научиш на тази песен! Уникална Ищар! Уникална Мелек!”, разказа Стойна Владимирова свидетел на вълнуващата среща.

 

информация иснимки: чрез пресцентъра на община Пловдив

Може да харесате още...