5 на 3 за бг полупрофесионален футболен отбор в първия мач от частната испанска лига IBEROS CF

Пет гола успя да вкара във вратата на испанските футболисти от IBEROS българският полупрофесионален отбор, ръководен от Тодор Димитров.

Мачът се игра преди броени дни и донесе радостта на победители за играчите, дошли в Мадрид от различни краища в Испания да участват на абсолютно доброволен принцип заради играта, която обичат, и заради България.

С първи удар в мрежата се отличи Фуат Ашикалиев. Втората и третата топка в наша полза вкара Веселин илиевски. Четвъртият гол записа Нилай Асанов, а петият – Серджан Юсеинов. Така, с два гола преднина, отборът на нашите с капитан Акбар Бадриев спечели още при първия си мач в частната лига IBEROS CF.

Мачът се разви доста добре за нас, защото играхме правилно тактически. Не очаквах, че можем да победим тоя отбор по толкова лесен начин – сподели за F2F TV треньорът, който не крие амбицията си да състави постоянен отбор на българите в Мадрид.

Лигата организира мачове целогодишно и има смисъл да се участва в тях, защото по думите му,така ще се рекламира страната и футбола ни.

Следващият мач ще се играе на 15-ти септември.

снимки: Búlgaros futboleros en España

Може да харесате още...