Новият ни видео проект ще състави карта на българския бизнес и творчество в Европа

Карта на българите, които имат свой бизнес или творческо занимание в Европа – това е идеята, която започваме с Юли през октомври от испанския град Аликанте. Стартът е от мястото, което самите ние избрахме, за да живеем и позиционираме първото ни фото и видео студио. Ще го откриете на улица „Алемания“ 1, на метри от Парк Каналехас, Марината и морето, под името ideArte.

Тук освен да си направите фотосесия или да поръчате фотографии или видео за личен или фирмен повод, за музикален клип или просто за поздрав – може да изберете за себе си или любим човек своя уникален персонализиран подарък – фотоалбум, фотокартичка, календар, рамка. Ще ви изненадаме още с креативни ръчно изработени или декорирани шапки, свещи и предмети за уюта на вашия дом или офис, и дори с българско вино от Villa Vinifera с изрисувани шевици върху бутилките и вкус от брестовишкия край, спечелил приятели и награди от различни краища на света.

Любителите-фотографи със своя техника могат да намерят тук фото-джаджи, които да ги улеснят в улавянето на мига. А снимките след това може да принтират в ideArte върху фотохартия в размери до А3+ или върху повърхности като свещ или дърво.  С повече подробности и с цените може да се запознаете чрез блога F2F Studio. Или лице в лице на улица „Алемания“ 1 Aликанте. IdeArte работи от понеделник до петък от 10 до 14 и от 16 до 20 часа, а в събота – от 10 до 16.

И за да сме полезни с подобна информация за българите, които развиват свой проект тук, решихме да разкажем за тях и за това, което правят, в до 4 минутни видео-истории. Така постепенно ще оформим карта на българския бизнес и творчество зад граница и ще покажем, че добавяме в Европа предприемачески дух, бизнес решения и креативност.

За да се включите в „Карта на българския бизнес и творчество в Испания“, може да се свържете с нас през блога F2F Studio,  през фейсбук или чрез  електронна поща . Бизнес проектът ни предлага специални цени за изработка на видео-историите. А за участниците в него в края на пролетта подготвяме и специална награда, която ще бъде изтеглена на обща среща лице в лице. Как къде, в ideArte!

Благодарим на първите участници в новия ни видеопроект – Кремена и Иван Шишкови с техния магазин за сребъна бижутерия в Аликанте.

Очакваме ви, свържете се с нас чрез фейсбук или електронна поща: admin@f2ftv.net

 

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. Виктория каза:

    Страхотно, нямам търпение да посетя IdeArte!!!