National Geographic KIDS стартира своята любознателна обиколка на България

„Учи, забавлявайки се!“ е мотото, под което National Geographic KIDS за трета поредна година отправя предизвикателство към всички любознателни деца в нашата страна. Активностите по време на образователната обиколка „Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ“ са вдъхновени от изследователския и научен опит на National Geographic и целят да подобрят знанията на децата по един съвременен, но забавен начин.


Клубът предлага на малчуганите многобройни игри и работилници – викторината „Невероятно, но факт! “, игрите „Познай думата“ и „Познай динозавъра“ заедно с холограми на древни влечуги, оцветяване с боички на касички-динозаври, моделиране с глина, експозиции на открито, щура лаборатория и още много други. Ето къде и кога ще се разположи у нас веселото градче: 
National Geographic KIDS ще гостува в осемте най-големи града в България така – София (на 3 юни и на 17 септември), Пловдив (на 24 май), Варна (на 15 август), Бургас (на 15 юли), Русе (на 6 май), Стара Загора (на 30 септември), Велико Търново (на 8 май) и Плевен (на 1 май). По традиция хиляди деца и техните родители участват в целодневните занимания, които са напълно безплатни.

Организатор на „Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ“ е списание National Geographic KIDS, което се издава от СББ Медиа АД.  Учебното градче се прави с генералното партньорство на Банка ДСК и със съдействието на всички общини, където ще се ситуира.

Може да харесате още...