Ученици от цяла България търсят “Учителя, който обича всички”

Започва националното търсене на “Учителя, който обича всички”, обявиха от  Центъра за приобщаващо образование и блогърът Крис Захариев. Кампанията, която насърчава младежите да направят нещо за любимия си учител, е свързана с организиране от целия клас на изненада за него, която да го зарадва и вдъхнови. Според правилата на кампанията, изпълнението на изненадата трябва да се заснеме във видео с дължина до 3 минути и да се качи тук  от 5 април до 12 май. Специално жури ще избере класа, заснел най-вълнуващата история, като се ръководи от критерии като екипна работа, интересна идея и емоционален разказ за приобщаващия и подкрепящ учител. Наградата за класа ли? Ето я:
Тя е за класа-победител и за любимия му учител и е издигане във въздуха с топловъздушен балон по време на специално събитие в София в края на месец май. Предвидена е и награда на публиката за видеото, събрало най-много гласове във Фейсбук платформата на кампанията http://woobox.com/8bf5a9.

Първата изненада вече е факт 7a клас от 104 ОУ с помощта на Крис Захариев, направи един понеделник незабравим за любимия си класен Павел Петров. Предстои Крис Захариев да запише и видео с идеи за това какво биха могли класовете да направят за своите учители, които обичат всички. То ще бъде публикувано в неговия YouTube канал в средата на месец април.

Няма ограничение във възрастта на участниците – в кампанията могат да участват всички ученици от I до XII клас. Пълен регламент за участие може да бъде открит тук.

Може да харесате още...