Световно известният диригент Йордан Камджалов търси сопрани, алти, тенори и баси

Сопрани, алти, тенори и баси търси световно известният диригент Йордан Камджалов, който през 2015-та създаде у нас оркестър „Генезис“. „Търся хора, които искат да се развиват, които искат да дадат най-доброто от себе си, които ще провокират, ще шокират, с които създаваме едно певческо общество, което да даде нови импулси в културното пространство.” – казва Камджалов във фейсбук събитието за прослушването. То ще се състои на 8 април. Насочено е към ярки творчески личности, като изискването към тях е за точно пеене, а предимство ще бъде опитът. Кандидатите сами избират с какво ще се представят. Критериите за оценка са три: музикалност, съзнателност и характер.

Участие в прослушването е възможно САМО след записване на мейл: muzikalnalaboratoria@gmail.com, уточняват от Музикалната лаборатория за Човека.

Проектът на Камджалов печели все повече почитатели у нас. Последните изяви на оркестъра му бяха в София – на 25 март и в Пловдив, в Зала Колодрума на 26-ти март, където музиката на Моцарт прикова вниманието на музикалната публика с нов “прочит”.

F2F TV ви е срещало с Йордан Камджалов чрез интервюто в две части на журналистката Ваня Драганова.

 

снимка: архив

 

Може да харесате още...