Възможност за работа и стаж за младежи чрез “Национални дни на кариерата” в 7 града

Всяка година най-мащабният кариерен форум в страната „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ събира на едно място работодатели и млади хора, търсещи кариерен старт. И през 2017 година форумът ще се проведе последователно в седем български града.

Шестнадесетото издание на най-голямото младежко кариерно събитие в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ вече започна. След София, където беше първата среща на над 120 компании с малдежи, в още 6 български града – Варна, Русе, Свищов, Велико Търново, Бургас и Пловдив – младите хора ще могат да потърсят професионална реализация чрез проекта. „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” се организира от JobTiger. Участието на всички посетители е безплатно.
Идеята е всеки посетител да може да получи кариерни съвети и консултации на щанда на JobTiger (как да подготви CV-то си, как да се представи най-добре по време на интервю и т.н.), както и в специално отделен за целта допълнителен кът – така наречената CV клиника – където препоръки ще дават HR специалисти от Нестле България.

Тази година, в събитието ще се включат над 150 компании в цялата страна, които ще представят свободните си стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Ето и датите за кариерния форум по градове:
Варна – 20 март, Swiss Belhotel;
Русе – 22 март, Русенски университет „Ангел Кънчев”;
Свищов – 27 март, Стопанска академия „Д. А. Ценов”;
Велико Търново – 29 март, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, Пети корпус;
Бургас – 3 април, Бургаски свободен университет;
Пловдив – 5 април, Пловдивски Панаир, Конгресен Център.

Може да харесате още...