Детската книжка на служебния премиер проф. Огнян Герджиков – с ново издание

Доброто съществува в „История с Мечо, с патоци и с Лиса – история, дето съвсем ще ви слиса” от проф. Огнян Герджиков, казват от ИК Сиела. Днес под техния знак излиза новото луксозно издание с твърди корици на римуваната приказка. Цветната, илюстрирана от художника Румен Статков, книжка е подготвена за преиздание в средата на 2016 година, съобщват още от издателството. И допълват, че тази хумористична детска книжка изобилства от приключения, задачки и илюстрации, подходящи за деца до 6 години. Историята, която те ще научат, е за едно непослушно мече, което избягало от вкъщи и попаднало в беда… Но приятел в нужда се познава и цялата гора се втурва на помощ.
Приключенията на Мечо, Лиса, Овньо-витороги, Зайо и мама Мецана ще ви разсмеят от сърце, а между шегите и закачките е скрито вълшебното послание – приятелството побеждава премеждията и неволите.

Огнян Герджиков е завършил право в Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и специализира във Виенския университет и в Хамбургския институт „Макс Планк“. През 2001 г. е избран за председател на 39-то Народно събрание, а в началото на 2017 г. оглавява служебно правителство на България.

 

Може да харесате още...