Mона Чобан с второ издание на „Доста“ – една история за отмъщение и любов

Второто издание на романа „Доста“ от Мона Чобан излиза на книжния пазар у нас под знака на издателство „Лексикон“. Книгата е публикувана за първи път през 2012-та и тиражът й е изчерпан, съобщи за F2F TV авторката. В „Доста“ се смесват реално и магическо, докато сюжетът разказва за отмъщение и любов. Новите му читатели ще могат да се срещнат с книгата и Мона Чобан на 13 февруари от 18:30 часа в Книжен център Гринуич в София. И ако още малко надникнем в книгата в аванс за тези, които не са я отваряли, ще открием ето такава история:
Злокобно проклятие тегне над девойките в една родопска фамилия. Възможно ли е то да бъде развалено и как, след като тайната отдавна е погребана. Изстраданата обич между красивата Доста и нейния любим, става причина на смъртното си ложе френска професорка да закълне своя съпруг да дойде в България и да разкрие тайната.

Мона Чобан сама е влюбена в Родопите. „Просто Родопите са заразни и отивайки веднъж там, човек им се отдава напълно“, споделя за F2F TV. Къщата й в Киселчово е любимо място за много туристи, творци и нейни приятели, които откриват вдъхновение в забравените радости като мириса на прясно изпечен хляб и събудена от росата трева.

You may also like...