“Ноти в Театъра” и Ренегат в подкрепа на децата с муковисцидоза

Акустични варианти на песни от рок група Ренегат ще звучат в най-новата зала за концерти под тепетата – на Драматичен театър Пловдив – на 25 февруари от 19:30 часа. На концерта, наречен “Ноти в Театъра”, с бандата ще излязат и техни колеги – певци и музиканти. “Идеята е да подкрепим закупуването на кислороден концентратор за децата с муковисцидоза в Детска пулмология към УМБАЛ “Св. Георги”, разказа в аванс рок вокалът Константин Кацаров, който се ангажира с каузата на рядката болест още по време на Кампанията “Муковисцидоза – да добавим живот”, на която F2F TV беше партньор.  Това не е първият концерт, който Ренегат и приятели правят в полза на хората с муковисцидоза. За предстоящия билети може да купите от касата на Театъра още сега. Така ще помогнете Детска клиника да се сдобие с апарат от изключителна необходимост за дишането на малките пациенти, които живеят с болестта на 65-те рози.

“Решихме да направим сериозен концерт, а дарението ще е просто скромен жест от нас и предполагам – добър пример. Когато имаш надежда и вяра в доброто, всичко е възможно!” – допълва Кацаров. Идеята приветства и председателят на Асоциация Муковисцидоза Антон Алексиев.

В концерта “Ноти в театъра” ще участват:
Вокали – IveLina Sabeva, Edit Unjian, Константин Кацаров, Ivaylo Mihaylov, Zvezdi Keremidchiev
Китари – Rumen Kurtev, Александър Ангелов, Петър Маринов
Пиано – Evelin Demirev
Ударни – Kristian Jelev, Бончо Бончев
Бас – Christo Minchev, Ivan Rusev, Alexander Harutiunian
Квартет “Аглика” (солисти от оркестър “100 каба гайди”)
Водещ – Dimitar Udo Angelov

F2F TV се присъединява към призива на Ренегат и приятели – подкрепете каузата на “Ноти в Театъра”, нищо че е студено навън. Добрината стопля. А резултатът ще помогне на не един мъничък пациент.

Може да харесате още...