Пловдив домакинства Националната аутсорсинг конференция за трета поредна година

Дигиталното бъдеще на най-развития индустриален регион в България – Пловдив и зоните около него ще бъдат дискутирани на един от най-значимите форуми за IT & BPO сектора – “Аутсорсинг дестинация България 2016“. Пловдив ще бъде домакин на третото годишно издание на бизнес форума на 22 ноември. Официалното откриване на събитието ще започне в 10:30 часа в зала „Пловдив” на Гранд Хотел Пловдив в присъствието на  представители от бизнеса и от академичната общност, водещи консултанти и анализатори.
Широкият регион Тракия, чието сърце е Пловдив, привлича близо 3.2 млрд. лв. инвестиции в активи всяка година. Новите инвестиции в иновации са близо 50 млн. лв. всяка година, като с научно-изследователска и развойна дейност са заети близо 3500 инженери и учени. Бъдещето на индустрията и икономическият растеж ще зависи от по-тясната връзка на нови технологични индустрии с традиционния преработващ сектор – това е и една от темите на тазгодишното издание на форума.

Организатори на „Аутсорсинг дестинация България 2016“ са Община Пловдив и изследователската и консултантска компания „Индъстри Уоч“.

Може да харесате още...