Дефиле на приказните герои в НБ “Иван Вазов” Пловдив днес, утре раздават безплатни читателски карти

Днес от 17.00 до 19.00 часа детският отдел на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив организира Дефиле на приказните герои. То включва ревю-конкурс за приказен костюм с награди. Организаторите предвиждат и една изключително интересна игра, която е в пълно съзвучие с целите и задачите на библиотеката като институция – ще бъдат четени откъси или знаменити фрази, а децата ще трябва да познаят от кои приказки са. За най-досетливите естествено ще има награди. Предвиждат се и още много други забавления.
Без съмнение, наред с игрите, всеки, който иска ще може да се запознае с библиотеката отблизо, да научи повече за работата на библиотекарите.
Достъпът до празника е отворен за всички пожелали да вземат участие в него. А утре, в Деня на народните будители, НБ „Иван Вазов“ ще отвори широко вратите си за всички, които обичат четенето.

На 1 ноември всеки, който не е записан в библиотеката и желае, ще получи безплатна читателска карта. Тези пък, на които картите са с изтекъл срок на валидност, ще могат да ги подновят също безплатно. Проявяващите интерес ще могат да получат информация за услугите, които предлага библиотеката в рамките на читателския абонамент.

Може да харесате още...