Дейвид Копърфийлд с магически спектакъл в България догодина

Прочутият илюзионист Дейвид Копърфийлд ще изнесе своя невероятен спектакъл в Замъка „Влюбен във вятъра” на Гергьовден. Световната знаменитост, която левитира над Гранд Каньон, премина през Великата китайска стена и „дематериализира” Статуята на свободата, е включила атракциона край Равадиново в турнето си за 2017 година. Какво точно ще съдържа екстравагантното му шоу предстои да видим в Замъка на идния 6 май.
Дейвид Копърфийлд е известен с майсторското съчетаване на фантастични илюзии и разказване на приказни истории. Естествен декор за магиите му ще бъде единственият в света приказен Замък, построен по една детска мечта.

zamak-nagrada1Изящната приказна архитектура на „Влюбен във вятъра” привлича и различни филмови студии. След като тук бе заснета последната версия на „Спящата красавица”, през тази зима Холивуд възнамерява да използва Замъка като декор и за други екранизации на приказки на Братя Грим. Интерес към Замъка проявява и най-мощната киноиндустрия – индийската Боливуд.

Атракционът край Равадиново ще се превърне в снимачна площадка едва след окончателното приключване на туристическия сезон. Тогава ще започне и подготовката за следващото лято.

снимки: предоставени от Имидж Едвъртайзинг

Може да харесате още...