Лектори от Израел в StartUp мастер клас във Варненския свободен университет

На 10 и 11 септември във Варненския свободен университет стартира майсторският клас „Финансиране на стартиращ бизнес“, в който лектори ще бъдат израелските учени проф. Ели Мирон и проф. Гилад Равид от Университета Бен-Гурион в Израел. Държавата Израел може да бъде пример в много направления; предприемачеството и успешните инвестиции, обаче са сред най-интересните от тях. Ето защо избрахме да ви срещнем именно с двамата преподаватели от Университета Бен-Гурион, казват от ВСУ “Черноризец Храбър”.

Проф. Ели Мирон е преподавател в Университета Бен-Гурион, Израел. Той работи в областта на управление на знанието и приложението на облачните технологии в бизнес среда. Има над 100 публикации и изследователски проекти. Заедно с преподавателската и изследователска дейност развива и експертно-консултантска дейност към правителството на Израел.

Проф. Гилад Равид е преподавател в департамента по Индустриален инженеринг и мениджмънт в Университета Бен-Гурион, Израел. Автор е на многобройни научни публикации, доклади на международни форуми и изследователски разработки в областта на уеб технологиите и социално-мрежовия анализ и сериозните игри.

Може да харесате още...