Половин година условно – за побой на пътя заради натискане на клаксон при изпреварване

По половин година условно с три години изпитателен срок получиха двама бабаити, решили да се саморазправят с шофьор след изпреварване на пътя. Районният съд в Пловдив е категоричен, че Христо Цанов и Николай Пацев са нападнали Каприел Папазян с изключителен цинизъм и дързост. Случаят е отпреди 4 дни. Подсъдимите изпреварили от дясна страна колата на пострадалия, при което той натиснал клаксона, тъй като бил засечен. След минути двата автомобила спрели на червен светофар на кръстовище. Христо слязъл от колата и започнал да блъска с ръце и да рита с крак автомобила на Папазян, а приятелят му Николай с бухалка в ръка счупил задния му прозорец.

Папазян слязъл от колата и в този момент получил дъжд от юмруци по цялото тяло. Момчето получило отоци, охлузвания и кръвонасядания по главата, контузия на главата, кръвонасядания по гърба, охлузвания и кръвонасядания по ръцете и краката.

Днес бабаитите се признаха за виновни и както е по закон, съдът одобри споразумението, сключено между Районна прокуратура Пловдив и подсъдимите. То е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Може да харесате още...