Дарете абитуриентската си рокля за деца без възможности да си ушият – в Казанлък

Дарете абитуриентската си рокля за деца без възможности да си ушият – това е призива на момчетата и момичетата от Младежкия общински съвет в Казанлък. Кампанията ,,Подари мечта” ще стане постоянна, тъй като десетки граждани се разделиха със своя официална дреха, за да облекат празнично абитуриент в неравностойно положение. Първи дариха красивите си рокли кандидатките за Царица Роза 2016, за да зарадват друго момиче, вече са събрани над 30 дамски вечерни тоалета и десетина мъжки костюма, включително обувки и аксесоари. Инициативата подкрепиха и две модни къщи, които изпратиха чисто нови свои модели рокли.

За идната пролет се обмисля тя да прерасне в „абитуриентска борса“. Идеята е да се улесни достъпът на tie-младите момичета и момчета с по-ограничени възможности до подарените рокли и костюми. Планира се още през месец април идната година те да бъдат изложени в Младежкия дом. Така всеки зрелостник, който не може самостоятелно да се подготви за специалната вечер на завършека на гимназиалното си образование, преди да тръгне по магазините, да разгледа алтернативните предложения на благородната инициатива „Подари мечта“. Ако сред представените тоалети намери своя – получава го безплатно.

Ако желаете да се включите и вие и да зарадвате един млад човек за абитуриентския му бал, можете да изпратите и вашите официални рокли, костюми и аксесоари безсрочно на адрес: гр. Казанлък, бул.“Розова долина“ № 6, отдел ,,Стратегическо планиране и проекти“ или в Младежки дом – гр. Казанлък, ул.“Капрони“ № 1.

Очакваме ви всеки делничен ден от 08.30 до 17.30 ч.
За повече информация можете да позвъните на тел: 0988924404.

Може да харесате още...