Цирк “София” до 30 май в родния си Пловдив :)

Циркът излезе по Главната улица на Пловдив и я изпълни с усмивки, смях и весело настроение в международния ден на цирковото изкуство 16 април. Идеята е на Цирк “София”, който гостува под тепетата с представления до 30 май, а за старта им в събота организира шествие на приказните герои на миньоните, Спондж Боб, Дарт Вейдър, Йода, акробати, жонгльори и артисти. “Пловдив е родният град на цирк “София” – разкри артистичният директор на цирка Драгомир Драганов, който ще води представленията.  Тук за първи път циркът посреща своите развълнувани зрители. След успешно турне в Турция се завръщаме в любимия Пловдив. Тук публиката е сърдечна, гореща, темпераментна. Радваме се, че ще посрещаме хората до 30-и май и каним тези, които искат да почувстват магията на цирка и да забравят за всичките си грижи и проблеми”, покани пловдивчани бившият тв водещ.

Оказа се, че заместник кметът по култура и туризъм Амелия Гешева също е заразена от емоцията на детството, каквато е циркът.”Най-хубавото, което може да бъде подарък за вас днес, са благодарностите на хората към това, което правите. Вярвам, че циркът е магия и като те омагьоса, е за цял живот” – обърна се към цирквоите артистив събота тя и им пожела никога да не губят онова удовлетворение и емоция към това, което правят, както и да са пълни сърцата им с обичта, която публиката им дава.

Истинска лама на име Зоро и малко черно пони дефилираха търпеливо сред множеството от малки и големи любители на цирковото изкуство, които не спираха да се снимат с тях. Емоцията ще продължи и край шапитото, разположено в район “Тракия”. Спектаклите са всеки ден без понеделник от 18,30 часа, в събота и неделя – от 16,00 и от 18,30 часа.

 

Може да харесате още...