Звездният танцьор Атанас Месечков разказва истории за успех в кампанията “Бъдители”

Благотворителната инициатива „Бъдители“ ще гостува на 22 СОУ „Георги С. Раковски“ в София на 22-ри април (петък) от 12:30 час  по покана на Галя Димитрова от Център за кариерно консултиране и развитие.
В училищната библиотека за бизнес, предприемачество и успех ще говорят основателят на кампанията Биляна Панталеева, бизнесменът Явор Панталеев и специалният гост-лектор Атанас Месечков – един от най-добрите танцьори и хореографи в България.
Благотворителната инициатива „Бъдители“ насърчава бъдителството, лидерството и инициативността, за това и на събитието в 22 СОУ „Георги С. Раковски“ ще бъде обявен първият ученик – „Посланик на Бъдители“.  В забързаното ежедневие и количеството материал за преподаване не остава време и енергия за вдъхновяване.

Всеки един студент, ученик, всяка личност има възможността да стане това, което иска и да учи, стига да има някой, който да запали искрата в него, вярват от училището. По думите им, в това време бизнесът страда от липсата на висококвалифицирани и мотивирани личности.

А това е целта на “Бъдители” – да докажат с успели хора, че да работиш е удоволствие, израстване, желание и жар.

Може да харесате още...