Новият регионален мениджър за Пловдив на фондация „За Нашите деца“ с поздрав до лекарите

Новият регионален мениджър за Пловдив на фондация „За Нашите деца“, която управлява Центъра за обществена подкрепа „За деца и родители“, Александър Малински изпрати поздравителни адреси до медиците в 3-те болници, партниращи си с центъра: МБАЛ Пловдив, МБАЛ Св. Мина и СБАЛАГ Селена.

„Денят на медиците е повод за поздрав и признателност към Вашия труд. Но той е и поредна възможност да се обърна към Вас от името на целия екип на Центъра за обществена подкрепа „За деца и родители“ към фондация „За нашите деца“, за да Ви засвидетелстваме нашата дълбока и malinskiискрена благодарност, че работим за общата ни кауза да няма изоставени деца в Пловдив и региона“. Така, ден след ден, без значение дали е празник или делник, заедно променяме съдбите на десетки момчета и момичета. Посяваме у тях зрънцето на вярата, че няма нищо, което да не може да се промени към по-добро“ – се казва в поздрава.

С родилните отделения на трите лечебни заведения ЦОП Пловдив работи от години и вече има реални резултати от превенцията на изоставянето. Само за месец март благодарение на екипната работа между тях социалните работници от Центъра са предотвратили 3 случая на изоставяне на бебета.

Може да харесате още...