“Любовен еликсир” продължава да събира влюбени двойки

Спектакълът, който бракосъчета три двойки на Античния театър миналата година, продължава да върши чудеса. Още една неочаквана оперна сватба бе обявена заедно със завръщането на „Любовен еликсир” на сцена на 1 март. Сопраното Станислава Иванова, която изпълнява ролята на непокорната Адина, бе изненадана от партньора си с романтично предложение за брак. След като три двойки влюбени казаха „Да” пред публиката на Античния театър в самото действие на „Любовен еликсир”, представлението излезе във ваканция поради бремеността на чаровната Светлана Иванова. Само четири месеца след като се сдоби със син, русокосата красавица събра смелост да се завърне на сцената на 1 март. 

В първия репетиционен ден, дългогодишният й партньор в живота – оперният певец Добромир Момеков, решил да я изненада като коленичил и предложил брак официално.

elixir-8Всички в Опера Пловдив вярват, че „Любовен еликсир” наистина има силата да събира щастливи влюбени, както се случва в самото действие на комичната опера. Станислава Иванова е убедена, че случващото се е добра поличба. Само щастие и положителни емоции предследват трите двойки, които сключиха граждански брак през лятото в „Любовен еликсир”. Семейство Цветанка и Георги Гаголевичин се сдбобиха с рожба, която разхождат непрестанно по пловдивските улици. Месец след сватбата си семейство Митеви обявиха, че Деси, която е майка на три деца и беше на химиотерапия, е официално е в ремисия. Преслава и Росен Христови пък изпълниха facebook с романтични снимки от морски плажове.

elixir-22Още една солистка в „Любовен еликсир” – Светлана Иванова, промени статуса си във facebook на „обвързана” през седмицата, макар че още не е дала по-подробна информация. В Опера Пловдив очакват щастливи новини и при следващите представления на „Любовен еликсир”.

Билети за „Любовен еликсир” на 1 март с щастливата Станислава Иванова, австралиеца Марк Фаулър, Петър Данаилов и Светлана Иванова се продават на касата на Концертна зала и в Билетен център пред Общината.

Може да харесате още...