Истинско денс съзвездие грейва в пловдивския Дом на културата тази събота

Истинско денс съзвездие ще изгрее в съботната вечер на последния етаж в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив. Сред тях една от най-ярките звезди е Михаела Павлова от сериала “София ден и нощ”, която в него се превъплъщава в танцьорката Рая, а в реалния живот е част от екипа на танцовото училище Dance Station в София. В пълния си блясък ще бъдат и звездните финалисти в танцовите формати на Нова ТВ и БТВ Ралица и Ели Мерджанови, Деян Стефанов, Калоян Иванов и Ани Дончева заедно с партньорите им в последното издание на Dancing Stars – шампионката ни по фигурно пързаляне Албена Денкова и актьорът Дарин Ангелов. Уникалният денс коктейл, който всички заедно ще забъркат в навечерието на Деня на влюбените, е специална почерпка за гостите на откриването на най-новата школа за танци под тепетата – Dance Station Пловдив.

Звездният танцов спектакъл започва в 19 часа, но преди това – от 12:00 до 17:00 – пловдивчани имат шанс да получат безплатни уроци по над 15 различни вида танци от инструкторите на денс училището. На 13 февруари ще има и още един подарък за изкушените да поддържат добро настроение и форма чрез танц – 10% отстсъпка от всяка карта за посещение.

ani-4Освен че е модерно, новото танцово училище изключително прецизно съчетава талантливи преподаватели и качествена обучителна програма, а целта ни е да развием по иновативен начин танцовото изкуство в България, казва в аванс Ани Дончева, основала заедно с Ралица Мерджанова марката „Dance Station”, под която софиянци танцуват вече в шест зали. Първото й училище под тепетата атрактивните дами създават с не по-малко популярни от тях партньори: Ангел Александров е сред най-успешните млади треньори по спортни танци в последните години, създател на клуб по спортни танци “Алекс”. А Калоян Иванов е дългогодишен състезател по спортни танци, уважаван треньор и победител в „Денсинг Старс“ през 2014 година.

След звездното откриване на Dance Station в събота, на 15 февруари – понеделник, стартират класовете по латино-американски и стандартни танци, класически и съвременен балет, джаз-балет, хип-хоп, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци и български народни танци, Kangoo Jumps, комбинирана гимнастика и други. 25 висококвалифицирани и опитни професионални танцьори, хореографи и денс преподаватели ще учат деца и възрастни как да се наслаждават на движението, грацията и магията на танца. За комфорта им са осигурени три просторни зали с модерно озвучаване, климатична и вентилационна системи и съблекални. А последният етаж на Дома на културата, където е разположено танцовото училище, обещава да се превърне бързо във вдъхновяващо място за откриване на нови звезди.

Пълна информация за обучителните програми, инструктори, график, събития, танцови пакети и координати за контакт, можете да намерите в официалната интернет страница, както и във фейсбук страницата на училището

на снимката в челото: Ани Дончева

фотографиите са предоставени от личния й архив

Може да харесате още...