Последни 5 дни за участие в конкурса за най-добър млад предприемач на Пловдив

Остават пет дни до крайния срок за подаване на бизнес планове и документи за участие в конкурса за най-добър млад предприемач на Пловдив. За седма поредна година надпреварата ще даде възможност за изява на всички кандидати на възраст между 18 до 33 години с постоянна адресна регистрация или настоящ адрес на територията на града. Препоръчително е обемът на представените разработки да не надхвърля 25 страници като е необходимо идеите да бъдат реалистични и осъществими на практика.
Към бизнес плановете трябва да бъде приложено CV на кандидата и необходимата информация за участие. Съревнованието цели стимулиране на младите хора да създадат и развият собствен бизнес на територията на Община Пловдив. Младежите, които проявят интерес към конкурса, имат възможност да изпратят в писмен вид своя бизнес план до 17:00 часа на 22-ри януари 2016 год. в деловодството на Община Пловдив на пл. „Стефан Стамболов“ №1 или по пощата като ще важи датата на пощенското клеймо.

Жури в състав – представители на общинската администрация и външни експерти ще оценяват работите на участниците в два етапа. След това ще бъдат определени четирите най-добри бизнес плана по различни критерии за оценка. Победителят ще получи голямата награда – чек на стойност 7 000 лв., класиралият се на втора позиция – 4 000 и двамата на трето място, ще вземат по 2 000 лв.

Кандидатите, които желаят да научат повече за кампанията или да участват в нея, могат да получат допълнителна информация на тел. 032/276 984, дирекция „Спорт и младежки дейности“ към Община Пловдив или на интернет адрес www.plovdiv.bg.

Може да харесате още...