3 убийства за 3 дни

police_car_lampsТри убийства в страната бележат последните 3 дни.  За последното престъпление МВР съобщава тази сутрин. То е свързано с 63 годишен мъж, чието тяло е било открито в гориста местност след като около 21 часа близките му подали сигнал, че е изчезнал. Информационните сайтове съобщават, че става дума за собственика на известна модна къща.

Вчера пловдивски криминалисти разкриха друго убийство. В село Дълбок извор в дома му е бил намерен 54-годишен мъж. За няколко часа е установен и задържан извършителят, двайсетина години по-млад от жертвата, за когото се твърди, че го е нападнал с нож след скандал и след употреба на алкохол.

На 7-ми под ръководството на Софийска градска прокуратура започна разследване и за друго убийство – на В. Стоименов в София, съобщиха от държавното обвинение. Делото се води срещу неизвестен извършител. Досега е изяснено, че Стоименов е убит с огнестрелно оръжие и че престъплението е извършено около 20.00 часа пред бл. 19 в столичния комплекс ” Макси”, на бул. ”Симеоновско шосе ”.

По делото за смъртта на тричленното семейство в Пловдив, което е извън статистиката от последните три дни, вече е готово заключението на химическата експертиза. Резултатите потвърждават наличие на барутни частици единствено по ръцете на мъжа в семейството. Барутни частици са установени и по входните рани на тримата починали. По информация от прокуратурата, изводът е, че изстрелите най-вероятно са били извършени от упор.

Разследването на случаите продължава.

Може да харесате още...