Безплатни прегледи при уролог в Медицински център-1 в Пловдив

koridor_ leka_aparatОт днес д-р Богдана Попова, специалист уролог от болница „Медлайн“ започва безплатни консултации за пациенти с урологични заболявания в Медицински център-1 в Пловдив. Прегледите ще продължат до края на месеца, а пациентите могат да си запишат час на телефона на регистратурата: 032/644-222. При посещенията няма да се изискват направления от личните лекари.
Консултациите са насочени към хора с бъбречно-каменна болест, към жени, страдащи от неконтролирано изпускане на урината /инконтиненция/, към мъже с доброкачествени и злокачествени образувания на простатната жлеза, както и с андрологични проблеми.

Целта на кампанията е в ранен стадий да се диагностицира развитието на болестите, когато все още е възможно да се проведе успешно лечение с по-щадящи методи. Д-р Богданова сподели, че напоследък се забелязва тенденция към подмладяване на простатния аденом и карцином, който вече се открива и при 40-годишни мъже.

Едномесечната кампания за безплатни прегледи е в духа на традициите на верига болници „Медлайн“, част от които е Медицински център-1 – да се организират консултации за пациентите по време на най-големите християнски празници, а януари месец е един от най-богатите.

Може да харесате още...