Магически концерт на възглавници в Пловдив :)

istori4eski muzejМагията – видима или не – винаги ни помага в трудни моменти и е до нас, когато ни е необходима. В този вълшебен свят има добри, лоши, красиви, грозни, умни, хитри, приказливи, стеснителни, пленителни… вещици. Някои ги наричат магьосници, а други – вълшебници. Но точната терминология няма никакво значение. Важното е, че човек никога не скучае в компанията им, защото те винаги правят нещо необикновено – казват организаторите на нестандартните концерти… на възглавници. Вторият в Пловдив ще зарадва любителите на класическата музика на 20-ти декември от 11:00 часа в Регионалния исторически музей. Какви вещици са ни подготвили?Дали ще пристигнат на метли, летящи килимчета или чрез така модерната напоследък телепортация? Съвсем скоро ще стане ясно, а покрай орисването на най-желания принц в кралството и магията върху него и любимата му, са обещали музика от най-големия вълшебник сред композиторите – Волфганг Амадеус Моцарт. Неговата опера “Вълшебната флейта” ще бъде съпоставена с откъси от “Вълшебникът от Оз” и няколко други вълшебнически мюзикъла.

Един час преди концерта ще се проведе “Работилница на възглавници”, където децата ще могат да украсят и нарисуват свои собствени възглавници за спомен от събитието. Тя е напълно безплатна за всички посетители на Концерти на възглавници.

Билетите за Магически Концерт на възглавници в Пловдив се предлагат със специална семейна отстъпка в сайта на събитието. “Концерт на възглавници” е проект на Модо България с партньори: Детски Дневник, Калинел и FunBook.

 

 

Може да харесате още...