Дядо Коледа изпълни желанията на всички малчугани, подкрепени от Центъра на Фондация “За нашите деца” в Пловдив

praznikПовече от 30 деца получиха мечтаните си подаръци от Дядо Коледа и се забавляваха със Снежанка на тържество, организирано тази сутрин от пловдивския Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ на Фондация „За нашите деца“. „Не крия, че съм развълнувана, защото в навечерието на най-светлия християнски празник аз съм за първа година до всички вас. В тази година като ръководител на центъра научих много – за историите на вас и на вашите деца, за това как нашият екип ви помага да се справяте с трудностите, за общите ни планове за бъдеща подкрепа. Научих и най-важното – че когато се държим заедно като семейство, децата получават най-ценния подарък“ – с тези думи ръководителят на Центъра Диана Крекманска се обърна към родителите на малчуганите преди да даде старт на веселбата.
Да бъдат здрави и щастливи им пожелаха лично заместник кметът на Община Пловдив Георги Титюков и директорът на Дирекция „Социална политика“ Веселина Ботева, които споделиха с децата, родителите и с екипа на Центъра най-веселата част от празника – получаването на подаръците.

Бурни аплодисменти посрещнаха думите на Снежанка, че Дядо Коледа ги е донесъл с помощта на Ситибанк. „Благодарим от сърце за тяхната подкрепа, защото те закупиха подаръци за всички 54 деца, които подкрепяме със семействата им. Предварително се погрижихме да научим желанието на всяко дете, а след това Ситибанк превърна в реалност детските желания с изключително голям ентусиазъм и надежда, че този малък жест ще внесе повече светлина в техния живот“, разказа Диана Крекманска. В знак на благодарност служителите на Ситибанк ще получат картички с пожелания за празниците, а от най-малките – цветни послания, нарисувани с длан.

Може да харесате още...