Български фирми могат да участват в Коледния базар в Страсбург

mol-koleda5Български фирми могат да участват в Коледния базар в Страсбург, Франция, който ще се проведе в периода 27 ноември – 31 декември 2015 година. От Българската търговско-промишлена палата (БТПП) информират, че очакват да се включат по график за период от 1 до 2 седмици представители и производители на хранителни стоки (месни и млечни продукти, вина, биопродукти, мед, билки и др.), козметични продукти, изделия на занаятите и народното творчество и др.

 

Графикът е съгласно желанието и възможностите на компаниите като на щанда ще бъдат представени едновременно 2 компании с по 1 или 2 представители с различни хпродукти. За участниците се предвижда финансиране на разходите за пътуване – самолетни билети, транспорт на стоките и промоционални дейности.

Разходите за нощувки, храна и вътрешен трансспорт са за сметка на участниците. Очаквано средствата за настаняване на един човек за една седмица възлизат на около 550 евро.

Заинтересованите компании могат да се свързват с БТПП чрез e-mail: interdpt@bcci.bg като изпратят попълнена регистрационна картаКрайният срок за заявяване на интерес за участие е до 20 ноември 2015 г.

 

Може да харесате още...