„Ние сме вечни!” – вече със специалното участие на Адриана Николова – Печенката

nie smeТеатралната постановка „Ние сме вечни!” от Кирил Буховски, за която F2F TV сподели впечатленията на Екатерина Костова веднага след премиерата му, вече ще бъде и със специалното участие на световната шампионка по бийтбокс – Адриана Николова – Печенката. Тя показа своите бийтбокс възможности и по време на концерта по повод Деня на София, в чиято организация участва директорът на Театър „София” Ириней Константинов.  Тогава той я забелязва като ярък представител на младежите, изразяваща себе си и своето изкуство по забележителен начин. И се появява идеята Печенката да се включи в „Ние сме вечни!”, а когато тя самата гледа представлението – заявява, че би искала да е негов посланик и че би го препоръчала на всички, които искат да видят нещо изключително съвременно на театрална сцена.

pechenkaВ хода на репетициите за нейното включване и при заснемането на видео за спектакъла Адриана научи артистите, които участват в „Ние сме вечни!” на бийтбокс умения.

Следващите дати са 12 ноември и 21 ноември. На 21 ноември отново ще има среща-разговор с артистите след представлението. Единствено тогава Печенката няма да участва в представлението, тъй като вече има поет ангажимент към европейско музикално събитие.

 

Може да харесате още...