„Златна есен в Стамболийски“ се превръща във фотографска надпревара през четирите сезона

esenta21 човека участваха във фотоконкурса „Златна есен в Стамболийски” по идея на кандидата за кмет на общината Георги Мараджиев. Първo място спечели за залеза над ЖП Гарата в града Ани Иванова. На второ място се класира Любомир Костов с уловените нюанси на есента в парка на Райко Даскалов. 258-те харесвания във фейсбук страницата на конкурса на есенния минзухар – слънцето в градината на Фиданка Анчева – й осигури третото място.

Екатерина Костова и Юлиан Георгиев от F2F TV се включиха в журито на конкурса заедно с Георги Мараджиев. „Толкова е красиво, че мисля да направим тази фотографска надпревара традиция. И да я разширим на „Четирите сезона в Стамболийски“, сподели той.

Наред с първите три награди, онлайн медията stamboliyski.tv осигури и P1080095снимка в рамка за всички участници в конкурса. Те, обаче, ще си ги получат в началото на зимата, защото дотогава ще красят фоайето на читалището в Стамболийски.

Артинсталация с фотографиите, която в дъждовния ден беше подредена в кафето при парка на улица „Търговска“, привлече интереса P1080095на местните хора, дошли да посрещнат председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, който закри кампанията на Георги Мараджиев с пожелания за успех на първи тур. Цветанов започна от Стамболийски обиколката си в пловдивска област и по покана на кандидата за кмет на ГЕРБ в общината, ще отнесе в София снимката с минзухарите като частица от златната есен в Стамболийски.

Може да харесате още...