Златна есен в Стамболийски – конкурс за снимка или селфи на любимо място в общината

pyt_gora_listaКонкурс за снимка или селфи на любимо място в община Стамболийски обяви в първия ден на астрономическата есен бизнесменът Георги Мараджиев. Кандидатът за общински кмет на ПП ГЕРБ избра за мото на фотографското състезание „Златна есен в Стамболийски“. Идеята на фотографския конкурс е да покажем, че има красиви кътчета и в нашата община. И че тепърва има какво да разказваме за тях на любителите на туристически маршрути в градска и извънградска среда, казва Мараджиев.

Няма значение с какво са направени снимките и колко са на брой, без ограничения е и възрастта на „фотографа“. Единственото условие е той да посочи двете си имена и мястото, където е направена снимката, както и да не е фотоколаж.

marajiev-7546Фотосите могат да бъдат изпращани в съобщение на фейсбук страницата на Георги Мараджиев или качвани директно до 13 часа на 13 октомври на стената на събитието „Златна есен в Стамболийски“ към нея. До 16 часа на 16 октомври всички снимки ще набират харесвания. Наградите ще са три – ваучери от фотографски магазин на стойност съответно 300, 200 и 100 лева. Един от призовете ще е за автора на снимката, събрала най-много харесвания.

Победителите ще получат наградите си на 23 октомври, когато ще бъде открита и фото-изложба с най-добрите снимки.

Може да харесате още...