F2F TV подкрепя DMS кампанията на фондация „За Нашите Деца“ всяко дете да живее в семейство

visual baner_net_300x250pxlВ България всеки ден продължават да се изоставят поне 2 деца до 3-годишна възраст, според статистиката. Въпреки че 22 години Фондация “За нашите деца” вече 22 години работи, за да няма нито изсотавено дете, това все още е мечта за страната ни. Миналата година благодарение на усилията на фондацията,  над 600 деца и семейства бяха подкрепени и останаха заедно. Амбицията е в края на 2015 г. екипът да е  успял за една година да достигне до над 1500 деца и техните семейства. “За да се случи това, ние си поставяме за цел да работим с повече и още по-квалифицирани специалисти. Защото те са нашата гаранция, че ще успеем да дарим детство на децата, които рискуват да го загубят още от момента на раждането си”, казват от фондацията.

През месец май те стартират DMS кампания в подкрепа на усилията си всяко дете да получи шанс да живее и да се развива пълноценно в изпълнена с обич и сигурност семейна среда. Средстават, набрани по нея, ще осигурят подкрепа на рисковите семейства, както и приемната грижа за тези, които все пак екипът не успее да спаси от настаняване в социална институция.

Екипите от психолози, социални работници, рехабилитатори, логопеди и терапевти в центровете на фондация „За Нашите Деца“ в София и Пловдив работят всеотдайно и без почивен ден, така че всяко дете да получи нужната подкрепа, когато и да се нуждае от нея.

F2F TV се присъединява към мисията на фондацията да осигури сигурна и стимулираща семейна среда за децата в риск. Всеки, който има желание може да изпрати SMS с текст DMS DETSTVO на номер 17 777. Дари шанс за семейство!

Може да харесате още...