Да се поздравим чрез… пощенска марка? Защо не?

PrintПет специализирани поздравителни пощенски марки пуснаха в употреба тази седмица Български пощи. Поздравът за Баба Марта, първа пролет е на художника Ангелина Конзова; за надежда и успех, вяра в изцеление и благодарност към лекарите – на Даниела Драганова; за наука и образование – на Яна Анева; за семейна тържествена тема – на Бояна Павлова и за спортна тема – на Величка Йорданова.

Пощенските марки могат да се използват за услугата на „Български пощи” ЕАД „Изработване и отпечатване на пощенски марки с персонализирани винетки”.

Услугата представлява изработване на пощенска марка с допълнителна част, в същия размер и формат – т.нар. винетка. Тя е отделена от марката Nauka_obrazovanie_marka
поздрс перфорация и съдържа предоставено от клиента изображение /снимка, лого, текст и др. Марката с персонализарана винетка може да се използва като оригинален подарък за юбилеи и семейни тържества, за реклама на фирми, при изпращане на покани и др., а едновременно с това е и средство за заплащане на пощенска услуга, Марката с персонална винетка може да бъде поръчана във всички пощенски станции от физичиско или юридическо лице.

Общо марките, които могат да се използват за отпечатването на „персонализирани винетки” стават шестнадесет. Към днешна дата, в Специализираното поделение на дружеството „Българска филателия и нумизматика”, са отпечатани 159 800 броя „персонални марки”, поръчани от физически и юридически лица.

Може да харесате още...