StarOfSerive: приложението, което ще направи  революция в света  на услугите

netwarsВ днешно време е възможно да купим почти всичко чрез интернет. Но когато става въпрос за услуги, търсенето често се оказва по-сложно. Независимо дали търсим детегледачка, готвач или денонощен магазин, потребителят губи средно по 3 часа, докато открие компетентен и достъпен човек на разположение близо до дома. От това наблюдение се роди StarOfService. Каква е целта му? Да улесни силно достъпа на широката общественост до услуги, препоръчвайки им най-добрите професионалисти. Платформата, която обединява хиляди компании, пуска мобилното си приложение днес.Приложението StarOfService предлага на потребителя възможността да открие заслужаващи доверие професионалисти близо до неговия дом, благодарение на GPS система. Градинар, фокусник, учител, икономка, майстор на шкафове… Повече от 150 000 специалисти, разпределени в над 900 категории, посрещат нуждите на потребителя.

За широката публика ползите от такава платформа са неоспорими:
• Спестено време: вече не губим цели часове да преравяме интернет в търсене на нужния професионалист и да сравняваме многобройни оферти;
• Спестени пари: потребителят сам избира цената на услугата, която най-добре го устройва.

“Разнообразието и оригиналността на услугите, които можете да откриете в нашата платформа, са без съмнение наша главна сила. Откакто започнахме, хиляди връзки бяха осъществени, а 95 % от клиентите ни са доволни от професионалистите, които са срещнали”, казва Тони Пенян, съосновател на StarOfService.

Използването на уебсайта е напълно безплатно за потребители, които поръчват StarOfService. Потребителят просто въвежда запитването си на базата на критерии, осигурени от платформата, както и датата и домашния си адрес. StarOfService преглежда и селектира хиляди специалисти, за да открие онези, които са най-близо. След броени минути потребителят получава данните на специалисти, готови да отговорят на изискванията му (максимум 5 души). Единственото, което остава на потребителя, е да избере офертата, която го устройва най-добре.

За да гарантира уменията на всеки професионалист, както и за да се избегне измама, StarOfService прилага етикет “качество”; служителите на уебсайта се грижат специалистите да са проверени и упълномощени.

След услугата потребителят може да остави рецензия относно професионалните умения, ако желае.

Ако желаете, може да изтеглете приложението StarOfService сега!

Основана през 2012 от Лукас Ламбертини, Маел Льоклер и Тони Пенян, StarOfService e платформа за местни услуги, която локализира и сравнява най-добрите специалисти в реално време. Има 40 души персонал и печели 400 000 евро през 2014 година с основателите BlaBlaCar. Приложението е пуснато за iOS днес.

Може да харесате още...