Бойко Борисов: Човекът на ГЕРБ в Пловдив е Иван Тотев

bb-totev3Иван Тотев е кандидатът на ГЕРБ за кмет в Пловдив и за пореден път призовавам тези, които подкрепят ГЕРБ, да гласуват за него. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на въпрос наF2F TV, свързан с упорития слух, че партията ще се възползва от законовата възможност в последната седмица преди изборите да оттегли първоначалната си кандидатура за кмет под тепетата и да я замени с друга.

Борисов обясни, че кандидатурите се утвърждават от Изпълнителната комисия на партията, в която са хора с изключителен авторитет. И подчерта, че е приятел със Здравко, но човекът на ГЕРБ в Пловдив е Иван Тотев.

Здравко е депутатът от ГЕРБ Здравко Димитров, който наскоро шумно хвърли оставка като ръководител на партията в областта, а няколко дни по-късно се разбра, че ще застане срещу съпартиец в битката за кметския пост.

Толкова много се разрасна партията, че за един пост вече има по няколко кандидати – коментира по темата още Борисов.

Мнозина припознават Димитров не само като клин в електоралната подкрепа за ГЕРБ в Пловдив, но и като скрита лимонка на червения играч в нея Гергов. Говори се, че появата му на кандидат-кметския небосклон силно обезпокоява друга сериозна звезда – Дани Каназирева, тъй като може да отцепи с протестния вот срещу управляващата партия от нейните места в общинския съвет. Гергов пък втвърдявал за вота хората на бившия градоначалник Славчо Атанасов.

Изобщо – кампанията под тепетата се очаква да е мощна като саунда в най-модерния закрит колодрум в Източна Европа, чиито възможности сам изпита премиерът тази вечер на връщане от Казанлък.

Мощна откъм слухове и интриги. И вероятно съвсем нефелна откъм дебат за всичко, което е свършено в града и предстои да се свърши в бъдеще.

Някой мощно подценява пловдивчани, които са се наиграли на политиканстване много отдавна, още в зората на демокрацията. И са с толкова изострена сетивност, че от лек повей на въздуха могат да се ориентират за посоката, от която зареждат машините за слухове и черен ПР.

 

Може да харесате още...

2 Отговори

  1. Добре! Борисов казва: ” Човекът на ГЕРБ в Пловдив е Иван Тотев”. Чудесно, но според мене – недостатъчно, като се има предвид колко мощна е негативната и нечистоплътна война срещу Тотев.Сега трябва да се убедят не членовете на ГЕРБ, а обществото какво е направено за града през мандата.Да се осветлят грозните и мръсни игри на Гергов и бизнесмена от транспорта, както го направи Антон Баев. И пак се питав колко хора, пловдивчани, са го прочели?!

    • F2F TV каза:

      F2F TV не е политическа медия по характер, г-жо Беева, и политическите разследвания не са ни приоритет. В тази статия дадохме думата на лидера на управляващата партия, защото не споделяме идеята за слуховете, с които се правят опити да се манипулират хората в Пловдив. Вярваме, че когато до избирателите достига вярна информация, те сами могат да направят своя избор.