Започна записването за участие в конкурса за красота “Мис България в САЩ 2015”

misBGvUSA201511 хиляди долара награден фонд очаква три от най-красивите българки в САЩ. Те ще бъдат избрани от стилно жури в четвъртия конкурс “Мис България в САЩ 2015”, организиран от Българския женски клуб в Ню Йорк. Неговият президент Боряна Павлова, основател и на престижното състезание, коментира за F2F TV, че записването за участие вече е започнало и че новост тази година е представянето на талант само по желание.
Както всяка година с нетърпение очаквам да се запознаем, да превърнем в реалност мечтите си и да споделим еднo красиво и незабравимо преживяване, казва Боряна Павлова и в аванс borianaпожелава успех на бъдещите състезателки за короната.

“Мис България в САЩ 2015” ще събере най-красивите ни момичета отвъд Океана тази есен в Чикаго. В Америка вече е Нели Петкова, певицата от шоуто на Слави Трифонов, привлечена като част от програмата на бляскавата вечер.

До края на октомври желаещите да се включат в надпреварата за титлата могат да го направят онлайн – на страницата на конкурса.

F2F TV припомня, че във второто му издание партнира на организаторите и подари на призьорката незабравими 5 дни в Пловдив, най-древният жив град в Европа. Победителката Невена Чалова пя народна песен на Античния театър и разказа в краткия филм на F2F Studio за преживяванията си по време на пътешествието из града.

Може да харесате още...