Българският бизнес – с възможност за разширяване на пазара си в Близкия Изток

konferencia2Собственикът и главният мениджър на най-голямата компания за бизнес-събития в Оман – Оманекспо – пристигат за участие в първата Международна конференция за перспективите за български стоки и услуги на пазарите в страните от Персийсkия залив. Тя се организира от Евро-Арабски Бизнес Форум и ще се проведе под мотото “БЛИЗКИЯТ ИЗТОК – нови възможности за БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС”. Г-н Ейхаб и Надер Абас ще разкажат пред българските предприемачи за предстоящите мащабни изложения в страната им, която се сочи за една от най-бързо развиващите се в региона.
BIG Show дава възможност да представят постиженията в производствата си на строителни фирми и производители на строителни материали, техники и машини. Omanhealth – на фармацевтични компании, болници, санаториуми, производители на СПА и фитнес оборудване, както и на продукти, свързани с органичното хранене, хигиената и здравето. Oman Food and Hospitality е за производителите на хранителни продукти, вода, сокове, ресторантско и хотелско обзавеждане и оборудване, козметика, парфюмерия, био храни.

kostadin todorov-EABFОсвен че има огромен потенциал за българските стоки и услуги в страни като Оман, Обединени арабски емирства, Кувейт, Катар, Саудитска Арабия и Бахрейн, на лице е и инвестиционен нтерес от тях към различни сектори в нашата страна – споделя в аванс собственикът и управител на ЕАБФ Костадин Тодоров. По думите му, отношенията между бизнеса в двата региона в този момент имат всички шансове да се развият с изключителна перспектива и конференцията е мястото, където българските предприемачи могат да разберат как конкретно да го направят.

От 11:00 до 14:00 часа на 3 юни в Зала Мусала на Хотел Хилтън в столицата българските бизнесмени ще имат възможност да получат от ЕАБФ отговори на всички въпроси, свързани с техния бизнес, техния продукт, KONF2техния нов пазар на Изток, допълва Тодоров.
Присъствието си на Конференцията в София е потвърдил и представителят на Султанат Оман Али С. Ал-Катири.

Ден след София, ЕАБФ ще проведе конференция под същото мото и в Пловдив. Тя ще събере бизнеса от Пловдив и областта от 11 часа в Зала Тракия на Хотел Рамада-Тримонциум.

Може да харесате още...