Орбидент Пловдив – 15 години качествена диагностика за дентално здраве

orbident3Ако вече отдавна свикнахме с триизмерните герои от блокбастърите на големия екран и определяме с две думи – тотално забавление – резултатът от въвеждането на 3 D технологиите в киното, в медицината те имат съвсем друг ефект: в пъти по-ниско лъчение и значително по-добра диагностика. В Лабораторията за дентални снимки Орбидент Пловдив триизмерните изображения вече втора година помагат на зъболекарите да получат веднага по електронен път информацията, от която се нуждаят, за да започнат бързо и ефективно лечение на своя пациент. Днес Лабораторията ще отпразнува 15 години от създаването си, събирайки на стилен коктейл най-добрите дентални специалисти под тепетата, пациенти и приятели. Здравословен кетъринг и класно вино Спиритус Санктус с медали от Винария 2015-та е почерпката, която е подготвил екипът на Орбидент Пловдив за своите гости.

През деня Лабораторията ще посреща пациенти в обновения си интериор с релаксиращите нюанси на резеда и лилаво. Защото в Орбидент Пловдив създаването на уют не отстъпва на целта пловдивчани да се диагностицират по щадяща технология, с най-доброто оборудване и от висококвалифицирани специалисти.

В резултат на комплексната грижа за качествена диагностика и своевременно лечение зъболекарите отчитат подобряване на денталното здраве на децата и активното поколение пловдивчани.

Може да харесате още...