EVN – в готовност за реакция при аварии по Великден

EVN_Isolation1Oбщо 76 дежурни екипа на EVN България ще са готови за реакция по време на предстоящите Великденски празнични дни, съобщиха от дружеството.  То е осигурило хора и техника, които са в готовност да предприемат мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни на територията на Югоизточна България. Денонощно на разположение са и диспечерските центрове за управление на мрежата, в които се извършва постоянен контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. На номер – 0700 1 0007 – може да сигнализирате при липса на захранване.

EVN няма да извършва планови ремонтни дейности по съоръженията по време на официалните почивни дни. Такива ще има само в краен случай при необходимост от гарантиране сигурността на доставките.

В събота, 11.04.2015 г., за периода от 09:00 до 13:00 часа ще бъдат отворени дежурни каси за заплащане на тока, в централните пощенски станции в областните градове в Югоизточна България. На официалните почивни дни 10.04, 12.04 и 13.04.2015 г. касовите салони на „Български Пощи“ ЕАД няма да работят.

 

Може да харесате още...