Руски стилист консултира безплатно абитуриентки на Италианския фестивал

frizior1Известният в цял свят с прозвището “Маестро на балните фризури” стилист Руслан Татянин е една от звездите в 24-тия Италиански фестивал на красотата и прическата. Виртуозът от Русия пристига на международния форум в Пловдив с разработена специално за абитуриентки демонстрационна шоу-програма. Престижното събитие стартира на 27 март и ще продължи до 29-и включително. Арена на зрелищните презентации и семинари е Палата 2 на Международен панаир – Пловдив, обявиха организаторите от “Christian of Roma”.

Руслан Татянин ще влезе в ролята на личен консултант на абитуриентките относно визията на косите им за предстоящите балове. Зрелостничките не само могат да взаимстват идеи, но и да задават въпроси към експерта от Русия. Маестрото ще представи своите концепции по време на 2 събития в рамките на Италианския фестивал на красотата и прическата.

frizior3На семинар във втория ден на форума от 15 часа в Конгресния център на Международен панаир – Пловдив именитият руснак ще повдигне завесата на своите прийоми и техники за постигане на изключителни ансамбли от коса. Помпозните официални прически, които са неговата запазена марка, ще блеснат в цялата си пищност на сцената в неделния ден от 14.15 часа. Кулминация на демонстративното му шоу ще бъде дефилето на моделите с най-актуалните в момента бални прически.

Стилистът от Русия натрупва популярност с изявите си по култовата музикална телевизия MTV. От идеите му за визията на косата са се възползвали десетки поп-икони. С предаването си “Стилисимо” по MTV Руслан frizior2Татянин е повлиял на поколение тийнейджъри за формиране на модните им вкусове. Колекции на Руслан Татянин са красили кориците на световните модни Библии – списанията “Вог”, “Базар”, “Хелоу”. В творческия си подход виртуозът на ножицата и гребена залага на съхраняването на женствеността у жената – нейната дълга коса. Той съумява да балансира между традиционното и ултра модерното, доближавайки елегантността на ежедневните прически до класата на висшата мода.

 

Може да харесате още...