„Културен шок“ в Пловдив

Kultur_Shok-2Пловдив е част от световното турне на пънк-метъл групата Kultur Shock, която представя новия си албум „ІХ“ /Девет/. Тази сряда от 20.30 часа Сиатълската банда ще забие на сцената на клуб Polinero Place. Обещанието за феновете е шоуто да продължи поне до два часа след полунощ. 

Kultur Shock пуснаха ‘IX’ за свободно сваляне в www.soundcloud.com/kulturshock, от януари, като има и CD-та и винилови плочи, които се продават в официалния сайт на групата.

Kultur Shock започнаха турнето в подкрепа на албума ‘IX’ с концерт в Сиатъл на 10 януари, последван от още диви купони в Щатите. От 6 февруари стартираха и турнето си и в Европа.

Да промотират албума ‘IX’ в България Kultur Shock избраха Пловдив, Варна и Бургас. На 7 март морската столица Варна вече бе домакин на представянето на албума.

Kultur Shock е пънк-метъл група, която изпълняваща алтернативна балканска музика. Бандата е от Сиатъл, Вашингтон, САЩ. Сред вокалите е българинът Валери /Вал/ Кьосовски, който живее от 16 г. в САЩ. Той е брат на Огнян Кьосовски – барабанист на „Контрол“.

Може да харесате още...