Благотворителен концерт подпомага изграждането на първия у нас Дневен център за хората с редки болести

plakat redki bolestiПървият в страната ни Дневен център за хората с редки болести ще се изгради в Пловдив. Това съобщи за F2F TV председателят на сдружението “Защо доброволец” Калина Касабова. Днес “Защо доброволец” кани пловдивчани на благотворителен спектакъл, за да се наберат средства за оборудването на Центъра.  Първият победител в „България търси талант“ Богдана Петрова и световните шампиони по модерни танци Василена Шопова и Виктор Алеков са част от програмата, която започва от 17:00 часа в Дома на културата „Борис Христов”.

В програмата ще се включат още „Трио Персенк”, сестри Андрееви, Тео Батуров, малката Вивиан, Марио Меров, „Ера балет” Пловдив и „Галаксико” Димитровград.  Билетите ще се продават на място преди концерта – цената за възрастни е 5 лева, а за децата входът е свободен. Всички закупени билети ще участват в томбола, голямата награда е изненада за двама, съобщават организаторите.

Концертът е по случай вчерашния ден на редките болести и се провежда със съдействието на Община Пловдив, Националния алианс на хората с редки болести и Асоциацията на студентите медици – Пловдив.

Може да харесате още...