Абитуриентите от социалните заведения в Пловдив – ВИП гости на Fashion CHARITY Night

37-те абитуриенти от социалните заведения в Пловдив ще бъдат ВИП гостите на модното благотворително шоу Fashion CHARITY Night на 27 февруари от 22:00 часа в Клуб Галакси. Tе научиха новината лично от мен като идеен подбудител на събитието и от дизайнер Албена Хумбаджиева, негов творчески мотор и организатор. На срещата със зрелостниците Албена взе мерки и разговаря за очакванията им от бала.

Оказа се, че момчетатата и момичетата го очакват с вълнение. Те завършват различни училища в Пловдив и градят, според специалността си, планове за бъдещето. В КСУ “Св. Георги”, където са и най-голямата част от абитуриентите, 32-ма, в голяма степен то ще е свързано с придобитите в Учебно-професионалния
център умения по шивачество, цветарство, готварство и зидаро-мазачество.

abit4В другите две социални заведения – “Олга Скобелева” и “Мария Луиза” – сред завърщващите училище има момиче, което иска да стане моден дизайнер, друго си представя артистична кариера, а трето мечтае да продължи образованието си в АМТИИ, тъй като от третокласничка пее и свири на пиано.

Вярвам, че след един красив и изпълнен със самочувствие абитуриентски бал тези деца ще тръгнат по пътя на мечтите си по-смело, коментират от Fashion CHARITY Night. Поканите за модното благотворително шоу вече са готови. Те са на цена от 20 лева, дарение за каузата и могат да се закупят директно от организатора като подробности може да се намерят във фейсбук страницата на събитието.

abit6Входът на място ще е свободен за даряване на сума според възможностите на всеки, който пожелае да види модата с очите на благотворителността. В прозрачните урни при влизане в Клуба може да пуснете левче, а може и повече – важното е да се включите в идеята. Tака ще станете сърце на Fаshion CHARITY Night, за което ще получите нашите комплинети и право да участвате в томболата с разнообразни предметни награди, допълва Албена Хумбаджиева.

От екипа на Fashion CHARITY Night се надяват каузата да подкрепят и представители на Община Пловдив.

 

Може да харесате още...