Курсът по съвременно изкуство в Пловдив започва в U P.A.R.K. при сериозен интерес

nada nesheva-1040083Нада Нешева представи първия курс по съвременно изкуство в Пловдив пред ценители и приятели в Галерия U P.A.R.K. снощи. В Пловдив, откъдето е и Нада, тя се среща за първи път чрез Група РЪБ с модерното изкуство, а мястото, което домакинства проекта, е създадено и винаги ще носи вдъхновението на Кольо Карамфилов –  олицетворение на различността и  бунтарството в света на съвременното българско изобразително изкуство. Бях сред близките приятели на Кольо и се радвам, че точно тук мога да представя идеята на съвременното изкуство, каза Нада.

Интерeсни теми, интерактивност и достатъчно нагледен материал е подготвила Нада за курсистите. Интензивното обучение ще се проведе в два последователни уикенда и още една събота. Темите и материалите всеки ще получава по електронна поща предварително. А след първата дискусия, следващите се очертават да се проведат в атмосфера на интелектуална провокация и творчество. Успех от F2F TV, медиен партньор на кусра. Защото имаме нужда от култура!

Още по темата – от Нада Нешева в първо лице за курса й – в ексклузивното интервю на Екатерина Костова с нея за F2F TV. 

В София към “Наръчник за съвременно изкуство” има сериозен интерес. За да подкрепят курса и под тепетата, от столицата специално дойдоха Асен Генов и Ина Сърбинска. Очакванията са и в Пловдив интересът да е голям. Все още може да се запишете в курса.

Може да харесате още...