Убиха ПР-ът и началник на кабинета на Община Пазарджик Татяна Стоянова

pazarjik_centyr_026 куршума са изстреляни в главата и тялото на 33 годишната Татяна Стоянова, ПР и началник на отдел „Канцелария“ на кмета на Пазарджик. Окръжна прокуратура образува досъдебно производство. Бруталното убийство е извършено снощи преди 19 часа на входа на гаража пред дома на Стоянова. Куршумите я застигат на път към входа на кооперацията, в която живее, минути след като е паркирала автомобила си.  Не са установени очевидци, нито хора, които да са чули изстрели или други необичайни шумове, съобщават от прокуратурата. Сигналът на телефон 112 е подаден от около 18,40 часа от съседи, които са видели тялото.

В близост до мястото има три видеокамери. Записите им се преглеждат, издирват се и други видеокамери в близкия периметър. Службите работят изключително интензивно. Кметът на Пазарджик Тодор Попов даде извънредна пресконфенеция, на която сподели, че не знае да е имало заплахи срещу Стоянова.

“Татяна никога не е била решаващ фактор за нещо, за каквото и да е било, координираше работата на всички звена в общината и водеше комуникацията на общината с медиите. Какви сделки! Какви интереси!” – реагира кметът на въпрос от колеги дали убийството не е заплаха срещу него и потвърди, че не иска да бъде охраняван.

F2F TV изказва съболезнования на близките и роднините на Татяна Стоянова. И скърби с журналистите от Пазарджик за загубата на свой колега.

Може да харесате още...