Малката „Голяма надежда” Ерика Адамс участва в концерт за болни деца

elha-pazardjik10Днес в Пловдив от 19:00 часа в Концертна зала Фондация “Светът на Ерика” със съдействието на Държавната Опера ще дарява  „Още усмивки за Алекс и Дари”. Благотворителният концерт е от деца за деца и в него ще се включат Ерика Адамс, позната на пловдивската публика от реалити формата „Големите Надежди”, Йоан Баков от бой бандата 4U, която съвсем наскоро избухна на сцената на X-Factor, VENETA от „България търси таланти” и още талантливи млади изпълнители от града. Във фоайето на залата ще бъде подреден и благотворителен базар с ръчно изработени сувениири. За втора поредна година целта на събитието ще е да събере средства за две изключителни борбени деца от Пловдив – Божидара Георгиева (Дари) на 6 години с диагноза ДЦП и Алекс Колев на 8 години с диагноза Аутизъм.

„Много се случи с двете дечица през изминалата година” – разказва Валентина Адамс, председател на фондацията – „Алекс се научи а плува, а Дари вече претърпя две операции, които ще й помогнат да проходи! Нашето желание е да продължим да подкрепяме семействата им с месечни стипендии, които да помогнат с разходите по рехабилитация на децата, защото те все още имат дълъг път да извървят пред себе си…”

Билетите за събитието са на стойност 8 лева и могат да се закупят от касата на Концертна зала – Пловдив (бивш партиен дом).
Ако нямате възможност да присъствате на събитието, а имате желание да подкрепите каузата, може да го направите и чрез дарителска сметка:
Фондация “Светът на Ерика”
IBAN: BG37 UNCR 7000 1520 9286 55, BIC: UNCRBGSF
Основание: Божидара Георгиева или Алекс Колев

Може да харесате още...